Aanmeldformulier psychodiagnostisch/ psychiatrisch onderzoek

Welkom bij G-kracht psychomedisch centrum

Om u goed van dienst te zijn informeren wij u over de wachttijd per zorgverzekeraar. De wachttijd kan per zorgverzekeraar wisselen en is afhankelijk van het aantal patienten dat zich reeds heeft aangemeld en de afspraken die gemaakt zijn met de zorgverzekeraar. Dit wordt eenzijdig door de zorgverzekeraar bepaalt.

Achmea (verzekeringscombinatie; Agis, Avero, FBTO, Groeneland, OZF, Interpolis, PWZ, Zilveren Kruis, Achmea). Gemiddelde wachttijd in weken is; 32 weken (dit kan per locatie verschillen)
Azivo Menzis (verzekeringscombinatie; Azivo, Amicon, Anderzorg, Confior, Geove, Nederzorg, NVS, Menzis). Gemiddelde wachttijd in weken is; 32 weken (dit kan per locatie verschillen)
Multizorg (verzekeringscombinatie; AEVITA ASR, Fortis, de Amersfoortse Verzekeringen, Ditzo Zorgverzekering, IAK, Nedasco, Zorg en Zekerheid, Eno (Salland), Hollandse Zorg, Energiek, Nedasco ONVZ, PNO Ziektekosten, VPZ, VVAA, ONVZ). Gemiddelde wachttijd in weken is; 32 weken (dit kan per locatie verschillen)
DSW/ Stad Holland/ inTwente Zorgverzekeraar/ Anno12 Zorgverzekeraar: Gemiddelde wachttijd in weken is; 32 weken (dit kan per locatie verschillen)
VGZ (verzekeringscombinatie; VPZ/ VGZ, Cares en Goudse, IZA, IZZ, SIZ, Trias, UMC, Unive, Uvit); Gemiddelde wachttijd in weken is;  22 weken (dit kan per locatie verschillen)
CZ (verzekeringscombinatie; Delta Lloyd, OHRA, CZ); Gemiddelde wachttijd in weken is; 50 weken (dit kan per locatie verschillen)

Voor 2018 hebben wij met alle verzekeraars een contract gesloten, behalve voor de verzekerpolissen van Caresq. Heeft u een van de verzekeringspolissen bij Caresq dan wordt de zorg door deze verzekeraar niet vergoed en moet u de behandeling zelf betalen of naar een zorgaanbieder gaan die wel een contract heeft afgesloten met Caresq.

Houdt u er aub rekening mee dat we gemiddelde tijden geven en dat dit dus een schatting is. De werkelijke wachttijd kan korter of langer zijn.

U kunt uw zorgverzekeraar informeren over de wachttijd, bijvoorbeeld wanneer deze veel afwijkt van de andere zorgverzekeraars. Zo weet uw zorgverzekeraar beter waar u behoefte aan heeft en kunnen zij hier ook rekening mee houden in het afsluiten van contracten. U kunt op deze manier de (toekomstige) wachtlijst positief beinvloeden. Dit kan ook betekenen dat de zorgverzekeraar voor u op zoek gaat naar een andere instelling/ zorgaanbieder die een kortere wachttijd heeft.
We willen u er daarnaast op attent maken dat u 1 keer per jaar kunt wisselen van zorgverzekeraar en daarmee sturing kan geven aan de zorg die u wilt hebben. Denk ook aan de mogelijkheid van de restitutiepolis die uw keuzevrijheid vergroot. Als u meer wilt weten over de kwaliteit van zorgverzekeraars op basis van onze ervaringen dan kunt u meer informatie op onze webpagina Zorgverzekeraars.

Namens G-kracht psychomedisch centrum, 
Maarten de Boo 
Michiel van Vreeswijk 

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Onderstaande gegevens zijn nodig voor het versturen van een uitnodigingsbrief met daarin een afspraak voor het psychologisch / psychiatrisch onderzoek en voor het declareren van het onderzoek bij u of uw verzekering. Ook kan het zijn dat wij u vooraf nog benaderen voor het stellen van enkele vragen ter verduidelijking van de diagnostische vraag.

Man Vrouw

(uw e-mailadres zal gebruikt worden voor versturen van ontvangstbevestiging en overig contact)
Ik heb de privacy, regelgeving en klachten en betaling voor behandeling en diagnostiek gelezen.
Ik heb me op de hoogte gesteld van de gemiddelde wachttijd bij G-kracht psychomedisch centrum BV.
U gaat akkoord met aanleveren van uw diagnose + uitkomsten van ROM-metingen aan het SBG (zie voor meer informatie deze link):    Nee Ja
U gaat akkoord met het geanonimiseerd gebruiken van de diagnose + uitkomsten behandelmeting voor wetenschappelijk onderzoek bij G-kracht:    Nee Ja